27 May, 2009

suggestion website..

sUGGeSTIoN bLoG- harap2 blog ni dapat bantu kita 2k tingkatkan knowledge kita

about Islam..



First, da most favourite blog of mine:





iLuvislam.com...maybe ramai yg dah tahu blog ni..
dan mgkin jga ramai yg tak tahu lg..

about dis blog?
many things u can found here!
recipes, colection of many articels, education,

if u hav any question which is either related to islam,
friends, computer or other things else,
u can join forum.........

nak tahu lagi bayk?

join la website nih.

hope u enjoy!





second:


halaqah-online.com
blog ni pun lebih kurang cam iLuvislam.


lupa lak nk bg tahu.
kat iLuvislam ada mcm2 testi yg kita boleh copy n paste.
4 example:



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Dapatkan Mesej Bergambar di Sini






lagi?
-dakwah.info.com
-ukhwah.com
-


untuk shbt2, kalau ada blog yg nak dikongsikan, tafaddol.
kita kongsi sama2.

-mendambacintaAgung-

2 comments:

Hamba-Nya yang lemah.. said...

salam..wah syira,ble jadi duta iluvislam la...he3

umatMuhammad said...

insyaAllah..
jzklh ukhti..